Orrvägen, Sollentuna

Västerås är ju inte en sjukt liten stad..utan till storleken ganska stor. Men när man ändå vart utanför stan i en större stad som Sthlm så känns stan som sveriges minsta. man känner inte att lusten att åka hem är stor och segar sig in i de minsta.

Jag och Bianca tog oss in till sthlm igår morse. mötte upp Annelie och blev lite shopping o käk i stan. senare så mötte vi upp Teo och Daisy som tog lite senare tåg. vi besökte systemet och handlade lite inför kvällen. tunnelbana och buss mot Danderyd/Sollentuna. destinationen var Orrvägen, hem till Annelie. De skulle bjudas till med fest och hon hade bjudit över en del folk.
   Väl hos henne så blev de lite snabbfix och sen började kröket. Vodka, redbull och Ouzo shots..praise! Inte konstigt att bianca däckade tidigt efter att ha ramlat i rosbuskar och sedan spytt ner toaletten. Minnesluckor efter detta.

Själv så blev de noll, exakt noll timmars sömn. Vadå, va e sömn liksom? Natten bestod av massa drickande, prat och gitarrspelande. Under morronen började alla vakna upp o joinade oss andra. lr rättare sagt vi väckte nog upp resten. ;D
    Efter lite städning, en promenad runt i området och lite blondinbella skämt så var klockan nästan två och vi rörde oss neråt stan för käk. de blev en helmysig dag i stan och sen en sväng bort med pendeltåget för bad..men just då skulle ju solen försvinna så blev en rundtur utanför sthlm.

Vi stod i valet o kvalet med att stanna hos Annelie lr åka hem. men vi bestämde oss för att åka hem. tåget gick 22,07 och tills dess strosade vi runt stan. Två sköna dagar och en sjukt rolig natt i Sthlm blev de. O tro mig när ja säger att vi kommer tillbaka snart :) . /"Blondinsandra"


           

           

           


Sthlm.

Nu drar vi iväg för en två dagars visit i Sthlm. seeya suckers!

heeeej.

Status: seg o sliten efter en hård dag. jobb i för fint väder blev de. men nu semester igen.

Senare;
Kingdom of Heaven, lessfat chips och naturgodis.

Nu hade ju jag tänkt ha de lite chill o bara sega vid tvn o sen sova. men icke.
Vi ska åka o bada..lövudden eller nått nextup. får se hur de blir med de. klockan är snart 24..ska möta upp lite people och se vart kvällen leder. förhoppningsvis inte ner i vattnet.

Iallafall en hel del som händer i veckan. Stockholm, Sigurds, fira ett födelsedagsbarn och lite till. Hej!




shall I put on my dancing shoes?

Jag vet inte riktigt vad.
men idag känner jag för att göra stan osäker. de kan väl behövas.

Vädret är perfa, kroppen uppvärmd för sol och allt faller på plats.

ON/OFF


Maybe im losing it

vilken seg uppdaterare jag är.
kom från rhodos för en vecka sen, o inget skrivet. skyller på att jag haft fullt upp. jag har över 300 bilder därifrån och typ hundra saker att skriva om, men min lata sida kommer fram o orka. västerås verkar ha legat i dvala under veckan jag inte befann mig här. döh de va ju jordbävning på ön, men alla verkar ha missat de förutom fyra oroliga familjer som terroriserade våra telefoner.

min fina solbränna har börjat flagna bort oxå.
solfaktor 15, parasoll och massa lotion hjälpte alltså inte. nu börjar min överkropp likna nånting sjukt.

Jag känner ett stort behov av att shoppa just nu, kan de vara i brist på annat. lucky me, så kommer ju lönen på fredag..kunde inte blivit bättre. kanske dags att plocka fram flaskan då oxå..som vi under alla andra helger. kan inte bli speciellare.

Vi försöker med en bilduppdatering senare iaf. tillsdess ciao!

Btw. Graaattis Jenny! 22 hela.

BeingBack.

Nu har jag vart hemma i ungefär en och en halv dag. gud så trist!
Jag vill tillbaka. tillbaka till livet i Rhodos.
Där dagarna bestod av ungefär två timmars sömn, massa sol o stekande, o party till 7 på morronen. jag saknar stranden, människorna, livet med fyra av dom bästa brudarna nånsin och våra tequilashots på princess.
Please lets go back.

Nu är jag back in reality. ska iväg downtown med mamma o spana in lite o sen på bio, Mamma Mia!
De blir en fet uppdatering om rhodosveckan later..trust me. Hejsålänge.


SeizeTheDay

Jag har vart vaken sen två timmar tillbaka..alltså klockan 07,00. vi åker inte förrän vid tolv, men ja kunde helt enkelt inte sova. kanske mina resnerver som spökar. jag är inte ett dugg nervös, vill bara inte att veckan ska ta slut innan den ens börjat. har laddat på musik för en lång flygresa, lite Hoffmaestro and Chraa och så klart Dj Tune.

Nästan packat färdigt också, men känns som jag överfyllt väskan med onödiga stuff. men hej, jag är ju tjej.
Jag ska ta vara på alla dagar som kommer, sola, bada o kröket börjar redan på arlanda.
Time for breakfast, sen ska ja ta en lång promenad med ludde. Ses om en vecka suckers.


Hejdå.


Åh!

Jag älskar verkligen att packa för att resa nånstans..men fan vilken tid de tar. efter en del resor så har ja iaf inte lärt mig "packa rätt". ja har alltid med för mkt kläder o använder inte ens hälften. eller de kanske var att överdriva, men typ. de känns så sjukt att packa ner massa sommargrejer när de riktigt höst o skitväder ute mitt i sommaren.

Nu är iaf pengarna växlade, resväskan uppvikt och peppen igång.

Limpan o Jess drog imorse iväg på roadtrip med lite bruds. Hoppas ni hare nice o tare lugnt på vägarna. Ses om cirka elva dagar..off packing, hej!

IWearMySunglassesAtNight

What a day and night!
Äsh dagen va väl rätt normal, förutom att vi tvingade upp oss själva till stan klockan 09,00..tog stegen mot ticket och bokade den resa som vi "lagt undan" tills idag. så himla skönt, och no regrets. så på onsdag om ungefär en vecka så befinner vi oss på Rhodos i värmen.

Big Power Meet
är igång i år igen här i vås. Jag tycker faktiskt att dom här raggarna är riktigt charmiga, lr iaf dom flesta. Dom gör ju inte en fluga förnär. Cruisar runt i sina bilar, hoppas på sol och super sig redlösa. Precis de som vi "vanliga" människor gör på helgerna lr på lediga dagar. Nu har dom bara fått en speciell helg för att också visa upp sina fancy bilar på, och vissa bilar är ju inte att leka med. Själv ska man jobba under hela helgen nästan, men de gör inte mig mkt faktiskt. Go raggers!

Igår natt bjöd på en hel del äventyr lr nått liknande den med. Jobbade sent, hem o fix för att sen möta upp lite people, äta downtown, cruisa förbi Joberg o sen dra o kolla film 03,00 på natten, "Hero Wanted"..va riktigt bra. Hemfärd 05,00. Ikväll blir lite lugnare, ska möta upp teo strax för o köpa glass :)

Btw. URF-biljetterna är betalda o hämtade =) . This summer is gonna be awesome. Peace.


Rhodos

På onsdag gäller de..då drar vi till Grekland - Rhodos. Bokade nyss en sista minuten med brudarna o nu bär de av. =)
Ska bli så jävla nice..massa sol o krök o inga tankar på att komma tillbaka till verkligheten..tack!



men än så länge lever vi i nuet o jobb som gäller, efter typ två timmars sömn o innan dess massa resande i stan o film med bk-people så lucky me... later!

RSS 2.0