love, i do!

Helgen har vart riktigt bra, och då inklusive vädret som inte kunnat vart bättre.
I fredags hade Linn styrt förfest, och de blev min första fredagsutgång på länge. efter en fartfylld cykeltur intog vi pluto, där vi nästan dansade till stängning. riktigt trevlig kväll. lördan blev inte sämre den med lite vin hemma hos Anna E. och sen vidare till tabasco och billobob. blev lite chill a la girlsen, men fler såna kvällar vill jag ha.

Idag var planerna att åka ut till stugan, och så blev det. kan inte förstå varför jag stretat emot mina föräldrar med att inte följa med när jag var mindre. nu är jag äldre och visare och uppskattar de goda i livet så tar jag bilen och åker självmant. men inte själv, blev jag och micke som åkte efter om och men. jag pressade och fick färg, även om de nu pekar åt de rödare hållet så ändras de snart. har lite ångest att jag inte badade, för 16 grader är inte överdrivet kallt. tack för idag du!:)

fredag hela veckan

åh vilken dålig uppdaterare jag är.
men nu är de snart dags för mer jobbjobbjobb,
och ikväll blir det festfestfest. tagga ja.

casual

bara tanken på att det är fredag och helg blir man ganska så glad av.
men den här helgen spelar inte så stor roll, jag är pank och jobbar imorrn. därför blir det en lugn helg. ( tycker jag alltid skriver så nuförtiden ..menmen) löningsmåndag tack.
dans till lite spotify musik o strax ska jag vara social hos elsa ett tag. jag har försökt trasha mina egna jeans, lyckades väl rättså och sen köpt walkingshoes, så nu fan.

en börda lättare

..är jag nu.
SKÖNT! och ja, jag njuter. "firat" med kebab och godis. känner mig även välförtjänt av en tröja och ett par skor. så de fick följa med mig hem. nu ska jag ut och bara vara, träffa lite bruds.


tacka vetja norske gutter


goodmorningsunshine

mitt uppvaknande idag var bra. soligt väder och ett glatt sms från jess som meddelade att nya band släppts till urf. kände igen några namn iallafall (då hoffmaestro blandannat, wie!) och tack för de.  helg igen, veckorna går för fort.
snabb promenix med ludde och sen av till jobbet i några timmar. kvällen ska bli lugn hade jag tänkt, verkar som vissa tänker sätta igång grillen, de tackar jag inte nej till.

klipp ner vassen!

jag tänker vägra vassen i sommar. inte fan tänker jag gömma mig därbakom bland skugga och småflugor, men inte för att jag tänker flasha heller. bara vara sådär lagom nöjd och sitta på min filt med vänner och steka. åh, kan de låta mer underbart! som en vän sa, " så som vi alla dricker lär ju ingen se särskilt trevlig ut i sommar", så sant som sagt. de här ett försök till motivation inför sommaren, och ett ganska så bra försök. jag längtar ju lite mer.

fredag och sen lördag med gyllene tider på repeat.







woho!

verkar vankas utgång idag. samling hos petra 8.
kan va dags att sätta fart.

spöregn

de va ju riktigt typiskt.. att precis när man skulle försöka ge sig ut så kommer de regn. och inte så lite heller.
jag har stått i valet o kvalet hela dagen. nykter och köra bil, eller dricka litegrann och kriga med bussarna. jag valde tillslut det sistnämnda. kvällen bjuder på lite festligheter hos jess som har fyllt år, och så fort de slutar regna så bär de av. ska försöka att få de ganska lugnt ikväll, tidiga jobbtider förstör.


milen

att de ska vara så svårt att få med sig någon och gå milen. det är en timme och 40 minuters flås. piece of cake, people! sen att säga att du nästan gått halvvägs till surahammar, eller runt stora delen av västerås är bara lite roligt. tråkigt att gå själv, så min övertalningsförmåga ligger på högvarv. milen på rocklunda nu.


Grattis Jessica Kropp, 21 fyllda!

summering

uppsala-flogsta-ekonomikumpark-förkaka-saluhallen(platina)-max.
lite så vi gjorde det.

har träffat riktigt bra människor, och haft det riktigt trevligt. precis som jag hoppades på. det kan alltså bli som man tänkt. dagen spenderades i uppsala, en somrig lunch, lite parksolande och en sjungande hemfärd med stopp vid hummelsta. jag borde vara trött, men icke. ska försöka iallafall. för imorrn är allt som vanligt igen, tillbaka till verkligheten.
tänk vad en kort resa bort, med lite nytt och fräscht kan göra mycket. det här lär jag leva på ett tag.
jag går till sängs med billy idol nu.

RSS 2.0