Valborg

woho, lite senare än tänkt..men visst är vi på väg nu. eller om cirka femton härliga minuter.
valborg i uppsala, som det ska vara.
vädret kan inte bli bättre, packningen klar och några brudar på väg att möta resten i staden där man ska vara dessa tider. börjar nästan påminna lite om början på augusti förra sommaren innan cruisingen till uppsala för festival, åh tider!
vi ses väl nånstans, kanske i dimman. hej.

spotify

men bättre sent än aldrig, som man säger.

can we kick it?

vilken start på sommaren!
massa firanden helgerna framöver, både jess och linn åldras uppåt och valborg mitt i allt. sen inte nog med de, så hittar vi hoffmaestro på olivert. i juni. man kan ju inte annat än längta. ännu mer sen att resor hit och dit planeras gör saken trippelt så bättre. tack!

meandmybike

idag våginvigde jag min cykel. cyklade neråt stan för lite införskaffning av nödvändigheter. det var skönt, att cykla påminner ju om hela förra sommaren då cykeln var min högra hand. tror att den ska börja användas snart på helgkvällar också, taxi börjar bli för dyrt och bussen ändrar väl tider snart. sen att cykla fler på en cykel borde väl bli lite mer behändigt ,eller kanske inte. (de har vi bevis på)
ska strax ge mig på rocklundaspåret igen. funderar på milen idag, kändes lite för lätt igår. finns fler som behöver röra på rumpan så drar med mig elsa.
                                                         

workingasshero

jag behöver verkligen köpa nya träningskläder. inte för att jag tränar på nått fancy gym eller så, men mina powerwalks och crossvändor skulle bli så mycket roligare om jag hade ett par riktigt tajta svarta byxor isånt där jazzbyxmaterial. riktiga träningsbyxor så att säga. jag hade ett par förrut, men dom har nog troligtvis hamnat hos någon lyckligt lottad på andra sidan jordklotet. vi skänker bort kläder som inte används här hemma. så någon verkar inte trott att dom skulle komma till användning mer, tack för det.
men något liknande blir nog mitt nästa inköp, efter att fjuttlönen kommit och efter att två räkningar är betalda, och efter jag köpt ett solkort och beställt lite nytt online. alltså aldrig, kanske till nästa månad om jag har tur, bläö!

femman på rocklunda nu, låt oss då inte möta någon träningsnerd med riktiga träningsbyxor, då blir jag lite less.

välgodkänd helg

lördagens bravader blev lyckade. hem till jess för lite vin med tjejerna, ner till sigurds för att spana lite spelningar, tillbaka till jess för mer vin och nya påhittade fyllespel, singing bee och så ska de låta, tillsist bill o bob. det var roligt, och verkar som att helgerna framöver bjuder på mer trevligheter. linn fyller 21 härnäst, och det ska firas!

Veckan blir lugn, pågrundav brist på både ork och pengar. ja ska försöka fylla ett gammal solkort ja hittat. mina pigment kan behöva värmas upp lite till sommaren. får se hur bra de går.

gäsp!

ah, klar - nu  - sängen - sova - äntligen!!!

men bara några få ynka timmar, sen upp o jobba. vare då värt att hålla sig vaken med daim och magnum temptation för att läsa och skriva massor? svar; JA!
och, låt morgondagen bjuda på några välförtjäna roligheter nu.


fivemonths

with you.
and I think i´m addicted to the sweetest drug ever.

15/4

tröttare än tröttast.
efter att ha spenderat hela dagen, eller nästan iallafall, med att läsa läsa läsa. och då inte någon intressant bok som jag själv valt, utan min länk till framtiden, förhoppningsvis. men jag ska inte klaga, vissa har det värre. för vad är egentligen lite läsning av en bok jämfört med att folk insjuknar eller skadas dagligen. min värld har skakats om lite idag, dåliga nyheter. men bara att veta hur stark du är, gör så man mår bättre. att vi inte ses särskilt ofta spelar ingen roll, för jag tänker och hoppas mycket iallafall. du har redan gått igenom massor och kan klara mer.

greys ikväll, innan dess mera läsning.
och förresten så har den här bortglömda bloggen existerat i ett år idag.

påsk

men för mig, nästan som vilken vecka som helst. jag jobbar precis dom vanliga tiderna, för tänk att folk faktiskt äter skräpmat under påsken. men det gör inte mig särskilt mycket, lite extra fjutt obtimmar skadar inte. dom små plastkycklingarna i fönstret och grannens gula fjädrar på buskarna ute pyntar upp omgivningen lite. det gör min påsk. och att vi idag här hemma har grillat för första gången i år, och att vi imorrn ska äta en fet påskmiddag här med släkten. sen att jag har fått några påskägg fyllda med godis och annat skadar inte heller.

kvällen går i lugnets tecken. väntar lite besök hit, vi ska glo film och bara tare lugnt. resten av helgen kan tänkas bjuda på lite livligare händelser, förhoppningsvis. hej.


jag vill också ha


onsdag

vädret just nu är skit, men hellre regn än snö. fortfarande vår.
men alla dom dagarna man nyss ville sitta ute o äta glass på har bytts ut med att sitta inne och längta till något bättre. men det skulle visst blir bättre i helgen, påsk. de blir den bästa anledningen till att få äta massa billigt lösgodis, jag och sofie fyndade lite på coop idag. försöker spara till helgen, men de är svårt!

det jag nu egentligen borde göra är att läsa lite i en bok, men det jag kommer göra är att sitta framför tvn och våndas framför du är vad du äter.

hos elsa

stylad och klar. skönt att vara först på fest för en gångs skull.
allt styrs hos elsa ikväll, och jag är redan här. vi taggar lite för utgång, va ett bra tag sen nu. hon väntar lite för mycket folk till sin lägenhet ikväll, men borde väl ordna sig.

jag är fixad, jag känner mig fräsh och jag ska bli lite åh! idag. blalalblalahah
det saknas något, vi ska fixa det på statoil. Nu!

jag kan musik


vår, på riktigt nu.

Fredag. och solen skiner fortfarande, lovely!
kan inte varje dag resten av våren bara vara som idag, riktigt varm. skinnjackan är framplockad och använd, låt mig inte behöva ta fram nått varmare. plus att alla blir så glada.
kvällen bjuder på film och GODIS hos linn med jess, jamila och anna. ska bli riktigt trevligt. resten av helgen är ganska oplanerad, kanske lutar åt fler roligheter imorrn. nu ska ja äta, fixa och sen bege mig.
hej.

hope

jag kanske har världens mest lösa humör. gnällig och lättirriterad,
men jag försöker verkligen. du gör det en aning för svårt och jag kan inte ta på mig allt längre.
jag kanske tycker om dig för mycket, eller kan man göra de? troligen i min värld, men vad vet jag egentligen. antar att det är upp till mig att försöka mer.

%#¤gdfj,ghx,mvn%#¤&xmf/¤%/%&/BSDGSDGsdg//&% ..skönt att få ur sig lite, när ändå ingen annan verkar förstå.


sunshine

det är MJUKGLASS väder!
alltså första riktiga vårvärmen..då de är ett måste att sitta i hamnen och äta glass.
jag ska ta mig en promenad neråt stan och möta upp folk för lite stros i solen. sen kanske äta nått välförtjänt.

RSS 2.0