changes

Alltså jag kom nyss på mig själv med att lyssna på tupac med changes, och ja kunde tillomed lite av texten. vart är världen då påväg? jag vet inte ens vad låtfan gör på datan. den är ju inte helt dålig, men komigen liksom.

Iallafall så kunde morgonen inte blivit bättre, två nya avsnitt av thecity för den här veckan och sen, solen skiner och snön är på väg bort. de svider lite att säga de, men nu vill jag ha vår. de blev ingen riktig vinter i bra tid och ingen skidåkning i år, så tacka vet ja sommaren. får hoppas på en mer planerad nästa vinter.
ludde kallar, så dags att bege sig ut o rulla i den sista snön, eller för han dåså. ja ska försöka få snön att reflektera lite färg i ansiktet. hej.

fat-ass-day

..eller fettisdagen som dom vanliga traditionsenliga människorna säger.
men jag har redan ätit en semla i år, fusk! försäljningen stödjer fusket, varför annars börja sälja semlorna två månader innan själva dagen. som att utgångsdatumet skulle hålla nåra extra månader i kylen. dumt gjort. jag undviker semlan idag.


jag har redan hunnit kallprata med hundar och dess hussar, och tjura till ett oprah-avsnitt nu på morronen. idag blir en liten repris av igår, strax promenad neråt stan, möte och sen promenad hem. duktiga jag.

neontiger

Genom att ställa väckarklockan på 06,00 och sen snooza i en halvtimme, så blev det en tidig väckning för mig imorse, för ovanlighetens skull. det var faktiskt riktigt skönt. en rask morronpromenad ner till stan till nio, möte och sen hem igen, det gjorde min dag. min sista hundralapp att spendera gick åt på en takeaway-sallad och cosmopolitan. jag lockades av dom 30 sidor träningstips, som nu senare visade sig vara helt värdelösa.

Dagen till ära så fyller Desiree 22, congrats. jag säger desamma som du skrev på de sötaste cupcake-kortet till mig på min 21- årsdag. "vi ses inte ofta, men det är skönt att veta vilka ens riktiga vänner är. du kommer alltid vara en nära vän, och du ska veta att jag verkligen uppskattar dig." åh, ibland saknar jag verkligen the good old days när vi cyklade runt hela västerås på sommaren och fikade alldeles för mycket.
"låt inte ett staket skydda dig. låt dina vänner göra det". jag har tur, jag har inte bara vänner utan också ett staket. i ditt fall Dess så kan jag vara ett staket tillbaka om det skulle behövas, bara så du vet.


week-end

Helg.
den här helgen ligger lite under alla andra, det är ju helgen innan löning. men de behöver ju inte va tråkigt för de. ja har kollat alldeles för mycket film och lyssnat på hög musik, helt gratis. känns skönt att inte spendera dom sista kronorna som faktiskt ska räcka till onsdag.
Daisy har "ff" i några veckor nu, så vi ska crasha hennes casa lite för mycket. glo mer film och bara umgås, girls night.

darker than blue

Inget händer, absolut inget.
Jag vill inte vara uttråkad, och de borde jag inte vara, men det är jag. Jag tror att min äventyrslustna sida och mitt ostimulerande jag börjar komma fram. jag vill göra något nytt, frågan är bara vad? tid är inget problem, för det har jag. tyvärr så är jag nog lite för skraj för att våga testa för mycket nytt. sen att göra något riskabelt skulle vara spännande, men om något händer så blir nog inte mitt liv mycket bättre. mitt gamla jag skulle tagit sina besparingar och slösat bort dom på massa strunt, mått bättre i nåra dagar tills jag tillslut tröttnat. jag har inte förändrats mycket, men ja försöker. istället behöver min gamla vana en ersättare, snarast.

På tal om något helt annat så är det min dag idag för er som läser era kalendrar ordentligt. eller grattis till mig och alla andra 29 000 sandra runtom i sverige. det va inte menat sarkastiskt, utan jag är faktiskt glad över att ha en namnsdag, en dag tillägnat mitt namn. det va ju faktiskt ett riktigt modenamn på 80-talet, men har visst avtagit sen dess enligt källor. de får mig ju att känna mig lite mer speciell i dagens läge.

nog för nu. men förresten så var 14 februari(alla hjärtans dag) en riktigt bra dag.
jag förväntade mig inget, men fick allt. tack du!

14februari.


Mr. Valentine was for sure a very special man.


fridaythe13th

the badluck strikes again, eller inte.
denna dag är visst ganska otursföljd för dom känsliga. jag är en av dom, men idag känns annorlunda. mitt humör har vart riktigt bra ända sen jag vaknade, och dagen är rättså planerad hittills. det underlättar.
jobb alldeles strax och sen hem och fixa, de blir vin, med cheese&crackers hos linn. åh mer vuxenpoäng, för det känns ganska så vuxet. jag försöker samla på mig dom där små poängen.
jag kom nog på vad som gjorde min morgon hittills också, musik. jag satte på tvn och ibland har man turen att få höra nått bra. so i think i wanna dance today, shall we?


Illusions

Tamarama - The City - MTV Shows
Ursäkta tjatet, men dom är så sjukt bra. Videon fick mig att längta till sommaren, och livespelningen får mig bara att längta långt bort. bort från jobb, händelselösa dagar och dagliga rutiner. Sen är det ju inte helt fel att brad pitt har fått lite konkurans på min topp5 lista över heta guys. Jay Lyon it is.
Men de närmaste vi kommer nått liknande här i västerås skulle väl vara nån b-kändis på pluto, då vi dessutom får stå i kö under halva spelningen och sen trängas bland den hysteriska stammiseliten inne. Om jag lovar mig själv att en dag ska jag vara där, Cutting Room i Newyork, så kanske..

BornRebels

Jag vet inte vad vi gör, men vi gör det så bra.
Petra fyllde 21, congrats!

       
                        

losing touch

Det där perfekta, som egentligen inte är perfekt utan dess utsida lurar oss alla. det skulle jag
vilja ha. Inget är ju perfekt på riktigt, men om jag har de, så kan jag lura alla andra och ibland få låtsas för mig själv.
Jag kommer typ leva i en lögn.

throughthepassover

Den här veckan går fort verkar de som, så sjukt skönt.
jag vill ha helg, en chill fredag och en fullspäckad lördag. Petra ska firas.
men tills dess nåra jobbdagar och nåra vändor på crossen. idag ordnade jag upp lite, så ett steg närmare en vetande framtid. känns bra. imorgon fortsätter mina ärenden.
Jag börjar känna mig lite vuxen, för då har man väl viktiga ärenden att uträtta och möten att gå på. men grejen är de att jag vill bli vuxen men inte växa upp. kan man säga så? att jag vill stanna vid 21 men fortsätta framåt med mitt liv.
Yes, så vill jag ha det.

dreamin of us away

Jag dagdrömmer en del, kanske lite för mycket ibland.
oftast kan jag stirra in i någonting helt ointressant och bara fantisera i mängder.

Men det stör inte mig alls, helt tvärtom, jag mår riktigt bra av de. även fast det ibland kan få mitt liv att verka helt dötrist, men jag får ju ändå saker att längta efter. I mina drömmar då såklart.

När jag kollar om och om igen på videon nedan så dagdrömmer jag som aldrig förr. bara om livet i solen, bland palmerna och att inte bry sig om annat än vad man själv känner för. vissa tankar går ju lite utför, till något barnförbjudet, men det är en annan story.

I en artikel jag läste så stod det att "dagdrömmar främjar kreativiteten".
Så det måste vara därför som jag är så sjukt kreativ och fantasifull.


RSS 2.0