Tisdag

Vi verkar ha hamnat i ett dödläge. dödsdömd blogg eller brist på händelser i mitt liv.
lite mittemellan tror jag.
men ska försöka bli ändringar på de nu. våren verkar ju vara på väg, då får jag mer sol och massa såna endorfiner. pigg var ordet. en börda lättade min kropp idag, något jag skjutit upp i flera dagar men nu äntligen skickat in, uppdrag 1 (för er som förstår). det gick absolut inte bra, men inskickat är det.

ingen kan väl heller ha undgått att sett att hugo vann linda rosings hjärta, lycka till med din 19 åring. bedrövligt. sen att allt är fejk också kan väl ingen förhoppningsvis missat.

circus

nykter på förfest igår.
men idag så är de min tur, övertalad på personalfest. och de får bli de vi gör de till.
hem till jenny nu o bli lite redlös! sen så..

Empire of the Sun


vår!

en slö söndag, en typisk söndag.
jag har handlat på coop och suttit och druckit funlight i deras personalrum med elsa. snackat lite sådär allmäna uppdateringar. nästa tre timmar spenderade jag hos nurre på filmkedjan, sorterade lite filmer och ännu mera snack. men allt började med ett tidigt uppvaknande till en vårsol! då bestämde jag mig för en morronpromenad som ledde till resten.
nu väntar skräpmat och alla dessa söndagsserier på tv.

!

fredag den 13:onde, igen. men inget hemskt har hänt.
förutom ett personalmöte som gick som förväntat, mycket snack men inte mycket som kommer förändras till de bättre. ska försöka hoppas på de bästa iallafall. nu vill jag bara bli trött, må bättre och se framemot en lördag istället. har en känsla av att den kan bli bra. jag kör på en lugn helg igen, bara för att.

men nu då?

jag har vart riktigt duktig, tagit tag i saker och ting(även om det inte går snabbt).
jag jobbar så gott de går, och tillomed tränar på mitt eget lilla sätt(ett försök till ett långsiktigt resultat) men vad får jag för de just nu?

om ett år kanske jag ser resultat i allt, men vad gör de, min motivation kommer snart lossna om jag inte får något för slitet. jag var en sån som spenderade bort mer än halva lönen varje månad på kläder, men nu har jag hållt mig från stan och shopping i två hela månader. jag har såklart köpt nödvändigheter men inget annat. frågan är då om jag ska spendera lite för att höja humöret, eller så tyckte jag att det ryktades lite om en resa? kan de vara värt att vänta ett tag till, sänka mig själv en nivå och bli mer desperat?

television

det finns två kvällar i veckan när jag och sofie sitter framför tvn tillsammans. inte för att vi planerat de, utan för att hon tagit skönaste platsen i soffan och sitter med sina skrattattacker där och glor. det verkade intressant en dag så jag joinade. charterhjältar på måndagar och semestersvenskar på onsdagar. känns lite amatör, men det är ju bara verkligheten utomlands för charterresenärerna. vissa är ju riktiga charterkungar, och sen finns det ju dom mindre härliga. grejen med programmen är att man blir sjukt sugen på sommar och att resa. inte för att jag skulle valt teneriffa just nu, men bara sol, bad och en sjukt snygg bränna..nu tack!

annars så är måndagar min "fixa-allting-dag". dagen efter helg, dags att reparera den skada man orsakat under helgen. men efter den här helgen så har jag inget att reparera, men massor att göra. och vad gjorde jag? inget. jag borde ta mig ner på stan, köpa lite nödvändigheter och skicka iväg ett paket. men det verkar få vänta tills nästa måndag när jag gör ett nytt försök. vad va de där med måndagsbarn nu igen?

Helg.

Men jag går emot strömmen, chill helg för mig.
ingen utgång och ingen alkohol.
Men jag ska till elsa snart för att vara lite social och sen se på när andra blir onyktra.


past/future

jag försöker leva på ett visst sätt, så att jag inte ska ångra något i framtiden.
min värsta fasa skulle vara att fylla 40, och hamna nån kris pågrundav ånger. ångest över att bli gammal får vara den enda anledningen då. men det är svårt.

Filmen igår var förresten riktigt bra, se den!. jag är inget större fan av svenska deckare, men den här funkade. män som hatar kvinnor, den levde upp till mina förväntningar. och jag blev sugen att läsa boken. men det får bli av när tiden räcker till. jag är i full färd med att läsa en rätt så trist bok, men den kan förhoppningsvis ge min framtid en spark därbak.

wecandoit

jaha helgen då?
fredan va lugn hemma hos teo, välbehövligt.
lördan kan beskrivas med ett ord, fylleslag. men ett riktigt bra ett. vi började hemma hos petra, visste inte riktigt vart vi ville ta vägen sen. påväg ut så hittade vi faktiskt en taxi utanför porten, så styrde mot bmb. det blev lyckat, massa alkohol, dans och fyllekäk efteråt. kan ha vart en av de bättre utgångarna på länge. jessi blev bakis(händer inte ofta), petra vaknade upp bredvid en subwaymacka dagenefter, och linn gjorde småtjejer sura genom att dansa lite för mycket på stången. sammanfattat, en lyckat fylleslag.

dagenefter spenderade vi nåra ännu mer välbehövliga timmar på bk. snack om gårdagens bravader och typ allt mellan himmel och jord, sen lite fet mat på de, perfa!

Lite fix nu, ska strax se om män som hatar kvinnor lever upp till mina och allas förväntningar, på bio då. den ska visst vara rätt så bra.

RSS 2.0