sista november

den här helgen har varit mysig och välbehövlig. ett tag kände jag mig som en riktig stockholmsbo. eftersom jag hittade överallt och hade en lägenhet mitt i stan till förfogande. vi har promenerat runt omkring i massor med affärer, men det blev inte överdrivet mycket shopping. det är väl oftast så när man har pengar att spendera. de blev heller inga julklappar, bara ideer, massor med ideer. vi har ätit gott och bara haft en riktigt bra helg. stockholm är en riktigt stressig stad, men när man väl gick omkring där bland stressade hysteriska människor så hittade man ändå ett skönt lugn, och jag skulle nog inte tacka nej till en lägenhet mitt i allt i huvudstaden.


stockholm

nu ska jag strax bege mig neråt station.vi, jag och micke, ska till stockholm över helgen. vi lånar min mosters lägenhet, eftersom hon är i köpenhamn och julshoppar. det blir en lugn helg med förhoppningsvis god mat och lite shopping. sen ska jag väl kunna få iordning några julklappar också.

nu ska jag på Bio.


födelsedagsbarn








saturday

jag älskar mycket i dagens läge, och speciellt mysiga fredagskvällar. den senaste trenden för tillfället är idolkvällarna med massa godis, och så såg gårdagen ut. efter ett besök på mellansveriges största godisbutik på erikslund så satt jag,anna och jess o kollade. trevligt.

eftersom veckan hade ett födelsedagsbarn, Teodora, så ska den här kvällen tillägnas henne. hon bjuder till med ståhej hemma hos henne och sen utgång. hon sprider rykten om bål och shots, och då kommer min present passa perfekt. mer avslöjas inte nu. later!

between the sheets

en sak som jag verkligen älskar och som alltid är lika skönt, är att gå och lägga sig i en ren- och nybäddad säng. med lakan och täcke som fortfarande luktar tvättmedel. om jag hade orken skulle jag byta sånt varje dag, men såklart har jag inte de. men stay jealous, för jag ska strax sova gott i min nybäddade säng.

teo kickar tjugotvå hela, congratz!


wicked game



16november

det är en lite speciell dag idag.
i ett år,tolv månader eller trehundrasextiofem dagar har vi stått ut med varandra. jag fick välja ett datum som betydde något, och nu ett år senare så vet jag fortfarande att de va rätt. jag svävar på samma moln som för ett år sedan, och jag tänker stanna där.
jag tycker om, jag är kär och jag älskar.


hole

min helg har varit riktigt bra, och lite oplanerad också.
i fredags var jag och petra hemma hos jessi, vi kollade idol och moffade i oss massa gott. min lördag skulle varit lugn, jag skulle fikat eller kollat massa filmer. men allt började med en middag hemma hos mickes mamma, hon bjöd på god mat, ett lite för gott vin, och massa trevligt prat, och några sms senare så tvingar jag,teo och bianca in oss hos elsa för att hinna sociala lite innan vi tänkt bege oss ner till pluto. strax innan klockan nio står vi i kön. vi är bland dom 99 första och får välja varsinna highheels, som ska komma med posten. vi fick massa drinkbiljetter som utnyttjades, och på hemvägen, runt halv tolv för min del, så får vi en goodiebag med massa roligt. tänk att dessa oplanerade kvällar fortfarande kan vara så roliga.


tele-vision

jag tror aldrig jag har längtat så mycket till tjugofjärde februari som jag gör just nu. och ni som vet,vet vad jag menar. mina ögon lär bli helt fyrkantiga efter allt tittande. jag följer för mycket på tv just nu. men det som allt annat skyller jag på kylan och det jobbiga vädret.

this is it

igår gick jag och sofie lite impuls på bio, vi såg this is it med michael jackson. det är en dokumentär, och den va riktigt bra. man fick se hur hans kommande turne skulle vart. och såklart så tänkte han alltid på fansen i första hand om valde alla de bästa låtarna att ha med på turnen. mina favoriter var också med.
det jag upptäckte under kvällen var hur många bra biofilmer det kommer i vinter. jag skulle kunna gå på en bio varje helg och då ändå inte hinna med alla känns de som. men det är så mysigt och väldigt lockande med en stor biosalong full med människor och massa godis eller varma chips, åh! jag ska försöka hitta några filmer på de lite icke lagliga sättet, men annars tänker jag unna mig massa bra filmer på bio i vinter.

novemberslask

snön kom, sågs och försvann i västerås. antingen kan de väl komma byar med snö eller inget alls, jag är trött på slasket mittemellan. men om lite mindre än två månader får vi se snö, då ska jag åka på snön i fullfart. kanske till och med stanna för en öl eller två, och sen fortsätta åka. vara lite farlig.

idag blev jag lite kär, inte i en kille, och inte mer kär i min kille, utan i ett par skor. dom var inte skitsnygga och ett par måsten. men jag la undan för fundering. nu har jag funderat, och jag ska ha dom (!!). så imorgon får jag bli några hundringar fattigare. och ännu mer roligt var att där man plockar lösgodis på willys fanns nu pappskålar med clowner på att plocka i, istället för plastpåsar. dom var jättegulliga, men jag köpte inget. det ångrar jag stort och därför får de bli dubbelt så mycket imorgon.

novemberslask som sagt. det är saker som dessa jag upptäcker under veckorna i novemberslasket.

RSS 2.0