week-end

helgen har vart bra. i fredags besökte teo och jag huvudstaden för att införskaffa lite höstkläder och träffa upp en grekisk bekant till teo. de blev inga höstkläder, förstod aldrig riktigt om det var mig eller affärerna de va fel på. men en snygg röd adidas väska fick följa mig hem. sen efter att ha vandrat runt en hel dag i sthlm så somnade jag tidigt. igår däremot blev de lite galej hos anna z och efter de utgång. fick lite flashbacks av zakynthos ute, musiken va bra, redbullvodkan var stark och de beställdes shots. lite sådär de ska vara. att må som man förtjänar dagenefter är ingen nyhet. sen efter att jobbat några timmar ikväll så lyckades jag övertala mamma att äta nå flottigt ute, så de gjorde vi. nu får vi hoppas att den nya veckan går snabbt, för vi har en fullspäckad nästa fredag att se framemot.

en del av zakynthos










twodaysoff

två lediga dagar, en torsdag och en fredag. jag är inte riktigt van vid de. vaknade upp tidigt o kände rastlöshet blandat med ensamhet. varför liksom? jag var ensam med en helt oplanerad dag. efter att ha haft två veckors semester och umgåtts med människor konstant så är de väl normalt.  jag kör på lite seize the day, tar dagen som den kommer med början om ett tag. sen på tal om ingenting, bion igår Inglourious Basterds, helt värd att se.


dancinginzante


home

yes, hemma igen. efter en sjukt bra semster på zakynthos. jag längtar tillbaka.
till 35 gradig sol, sandstrand, blått vatten, grekisk mat och härliga partynätter. tillochmed till alla de inkastare med sin engelska accent, coctails som smakar saft och gratis shots som faktiskt var riktiga. de flesta kvällar bestod av sambuca och tequila shots, några klängiga typer i baren, massa dans och gyros innan hemfärd. under dagarna låg vi på stranden och stekte. det är livet och kanske uppskattas mer eftersom sådant här bara sker en gång om året, våran tradition. resan skulle inte vart något utan mina underbara vänner så tack ni!

URF-09, done and longing for next.










URF-09, strax!

Kul att man vaknar klockan sju och är hur pigg som helst, kanske lite resnerver som spökar.
men men..jag packar fortfarande förfullt, känner att de är på väg att bli alldeles för mycket. som vanligt! med ungefär två timmar till avfärd ska jag fortsätta packa och börjar bli dags fresha upp mig själv lite. Campboxen reser sig igen!

Måndag

jag borde börja fundera över vad som kan behöva packas i väskan från onsdag och fem dagar framöver. jag kanske borde hitta en lagom stor väska innan. men först ska jag försöka hitta orken. det är inte det att jag inte är taggad till tusen, för det är jag(!!!). men jag skulle behöva en heltförmigsjälv-dag. för de är lite resor, för många födelsedagar och annat som sker samtidigt just nu. på onsdag när vi är inne på campingen, tälten är resta och första boxen öppnad, då njuter jag av mina första semesterdagar. Ja. jag ska dricka öl till frukost, se massa livemusik, byta livsstil och dansa sent in på natten under några dagar.

RSS 2.0