en längtan

grejen är den, att om en vecka vid den här tiden så är de fest och absolut festival. jag lockas av tanken av att de enda man behöver fundera på är om man ska ta en öl från plattan eller ännu ett glas från sitt lådvin. att få ha fem dagar med musik, camping och underbara vänner kommer bli förvånandsvärt bra. en repris av förra året, och kanske tillochmed bättre. imorrn beger vi oss runt västerås i jakt på festivalutrustning eller iallafall ett hyffsat tält att kunna spendera de få timmar av sömn i som vi kommer få.

och vad gör jag då uppe tolv på natten en långjobbvecka. jag jobbade sent, åt sent och kan därför inte sova tidigt. kul att man då ska upp tidigt, jobba och sen somna sent imorgon. jag ska ge sängen ett försök, om jag annars börjar smida för många planer så brukar mina ögon slockna. förresten så fick jag ett riktigt sug av att fixa mig mitt i allt och natten, så kan verkligen vara dags för sängen nu.

det här blir bra!






zakynthos nedräkning, 14-21/8-09.

friday24/7

jag är färdigfixad och väntar in skjutsen. därför kan jag vara lite sen.
kvällen kommer bli bra, ska strax iväg till linn och sen ut. hej fredag!

förresten på tal om något mer roligt, hej grekland!
zakyntos den 14 augusti, bokat och betalat idag!! greklands bästa stränder, vita hus och en stor partygata väntar om tre veckor. tack för att jag äntligen får bekräftelse på att jag lever.

two weeks to heaven

de känns som min semester aldrig börjar, jobb är de enda som finns i huvudet nu. inte särskilt roligt. men idag kom jag på andra tankar, det är exakt två veckor till campboxen reser sig igen på urf i uppsala, eller vid den här tiden är de både rest och vad vi gör kan alla nog gissa. åh, bättre tankar! sen verkar anna ha en plan, blev taggad och nyfiken, och kan inte mer än längta just nu. helgen ser lite ljusare ut den med. bättre tider!


måndag

ja har lyckats fånga en förkylning, en sån där jobbig en som hänger sig kvar ett tag verkar de som. kan ha vart av lördagens häng på billobobs uteservering, men då vare värt. så idag på min lediga dag så kurerar jag mig lite,dricka te och sova middag ska jag blandannat göra. mitt rum, min klädkammare och min säng ska få sig en omgång av renovering. men först av allt ska jag äta, sallad från någonstans på stan är påväg hem till mig.

controversy

månadens näst sista hundralapp gick åt idag. en sallad på cornetto för att lindra hungern, och en tröja och gula bikinitrosor för att lindra..typ ingenting . men jag klarar mig. helgen verkar bli lugn, ska jobba en del och planera en fortsatt sommar. det den då bjuder på, en festival då camp boxen reser sig igen och förhoppningsvis en utlandsresa strax efter.

något positivt med en sommarstuga och föräldrars semester är att de tillbringar den där. att då ha huset för sig själv eller med sofie, betyder inte fest i veckorna utan mer musik på hög nivå sent på natten och att dansa runt lite extra till gamla prince klassiker, ibland i underwears, då bara för att vi kan. sen till helgen blir allt som vanligt, de kommer tillbaka för att stanna hela helgen, för att försäkra sig om att inga festligheter försigår. men den veckan är rolig så länge den varar.


one ad; åh !


helgen, och lite för mycket pose med kameran

tre lediga, välbehövliga dagar har passerat.
elsa har firat in 22 år, förfest hos henne och vidare till pluto. en regnig lördag fick oss att spela och dricka hos jess, och vidare till billobob.









uppdatering

Kul att löpsedeln snackar massa bull. ena dagen är ryssvärmen på ingång, och nästa dag är de polska regn och rusk vädret på väg. jag ångrar att jag klagade på mitt 30 gradiga rum för två veckor sen. ska uppskatta värmeböljan om den bara kommer tillbaka.

förresten så fortsätter jag att ha michael jackson varvat med hoff på repeat här hemma. grät lagom med stora tårar efter hyllningen och minnesstunden igår. var riktigt bra men kändes inte riktigt. ett tag trodde jag att han skulle resa sig upp ur sin förgyllda kista, och börja sin turne. men så blev de inte, allt är på riktigt och kungen av pop är borta. får lite tårar av tanken bara. 
men något annat är att min urf biljett ligger här hemma nu och väntar på att användas. kände att det var dags för den. annars jobbar jag dag ut och in. ledig i helgen och måndag, då ska de njutas. inge slöseri med helg här inte, mitt hålligång ska vara igång.

1juli

idag har jag;
jobbat, ätit pizza med elsa och daisy,köpt ett par nya solbrills,ätit glass vid kajen och promenerat runt lillåudden. jag har även avundats människorna med pengar som bor där i lägenheterna med stora balkonger, gigantiska glasfönster och egen badplats till mälaren. kanske en dag kan jag få något liknande, och i en annan stad eller i ett annat land skulle inte skada. tills dess ska jag försöka komma på ett sätt att fylla de tomma luckorna(fickorna).


RSS 2.0