Tamarama


weeping willow

Jag är en riktig sucker för såna där sorgsna men helt bra kärleksfilmer. eller egentligen inte bara kärleksfilmer, utan filmer som jag vet att jag kommer gråta till. Jag bara måste se dom. En verklighetsbaserad film gör allt så mycket bättre också, för då vet man att den kommer vara bra, om dom tillochmed gjort en film om händelsen.
Med allt detta så menar jag att i helgen efter en sjuk (verklighetsbaserad) skräckis i fredags och ett firande i lördags så fick jag äntligen se Changeling ochThe Curious Case of Benjamin Button i söndags. dom levde upp till mina förväntningar, och ja skulle kunna se dom fler gånger. men känns lite som att de är dags för en omgång Twilight igen. den går det inte att få för mycket av.

Faktiskt så efter en veckas pepptalk för mig själv, så sitter min motivation till lite workout i än. jag har hittat en tid på dygnet då tvn och crosstrainern faktiskt går ihop. men ja funderar ändå starkt på att slå vad om någonting, för att säkert hålla igång ett bra tag nu.


Bianca!

Idag är en speciell dag, nämligen Biancas födelsedag.
hon fyller hela 21, congrats!
det får mig att tänka tillbaka lite, på saker vi upplevt tillsammans..

Vi klarade tre år på gymnasiet och tog studenten en solig dag i juni för nått år sedan.
En shoppingweekend i Barcelona strax innan jul impulsbokade vi en dag på stan, massa shopping och seighseeing.
Vi tog en sista minuten en sommar och drog till AyiaNapa, hade en av de bästa resorna nånsin med minnen för livet.
För många tröstshopping dagar och fyllor runtom i sverige.
Rhodos i somras, då även tillsammans med Teo och Daisy. Charter som inte kunde blivit bättre!
Och Urf-08. då vi sov i tält i vanskligt väder. dom dagarna på festival var helt bra.


Well, they say true friendship lasts a lifetime.
I sure hope.

tremble for my beloved


I just want to have something to do.

bara en tanke, men tänk om man kunde leva någon annans liv för en dag.
VictoriaSilvstedh bara för resandet och lyxlivet, eller Obama bara för att mer än halva jordens befolkning beundrar honom.
jag skulle nog inte valt någon av dom, men man kan ju alltid få fantisera hur de skulle vart.


there must be a way

Jaha, då va de måndag igen då..
ännu en hel vecka framför sig. ja har min helg lite senare än andra. det har hittills fungerat bra, men börjar bli lite tråkigt. måndagar är oftast min göra-ingenting-dag. så idag sysselsatte jag mig med att rensa smink och hygienprodukter, och som ett avslut en storstädning av badrummet. ganska otroligt hur mycket grejer jag har kvar som borde kastats för år sen. nu efteråt så känns det väldigt värt, men roligare kunde jag väl haft.

förresten så har min crosstrainer kommit till användning idag, som vid varje vecko- eller månadsstart så har jag fått lite motivation. frågan är bara hur länge den håller i?!


truthhurts

Vissa nöjer sig med att leva sitt eget liv.
Medans andra inte klarar av de, och verkar vara tvungna att förstöra för andra.
Jag ska vara mer försiktig i valet att välja vänner.
För det stämmer verkligen, att i de lugnaste vatten simmar de värsta fiskarna.

my new obsession


theCity

och så var även jag fast.
jag kollade precis på första avsnittet av theCity, kan bli en ny favorit. den var bra, som the hills fast ännu färskare.
riktigt snygga kläder, ny stad och heta människor. dom sömnlösa nätterna är räddade!

Jag har tänkt ut lite nytt så här sent på natten också. att spara pengar ska bli nått stort. jag lägger ut alldeles för mycket onödiga kronor på allt. men jag tänker inte snåla ner massa, jag ska bara inte unna mig för mycket. och speciellt inte på mat ute konstant och det värsta blir att inte shoppa kläder. det kommer ungefär kännas som för en rökare som slutar röka eller som för en alkolist som slutligen lägger ner flaskan. men i slutänden så har jag vunnit en hel del och livet går vidare med lite extra i fickan. en sak vet jag säkert, att jag absolut inte tänker bli tråkig. utgångar är fortfarande utgångar och mat med vänner är mycket. men man kan ju försöka göra de till nått speciellt och inte till en vardagssyssla.
Spännande planer för våren har redan börjat planeras, och eftersom allt kostar så blire till att följa mina nya principer. om jag klarar det här, så klarar jag av att hålla ett av mina nyårslöften. någon gång måste väl bli den första.


frankiegoestohollywood

the power of love
a force from above
cleaning my soul
flame on burn desire
love with tongues of fire
purge the soul
make love your goal

åh va jag älskar att hitta gammal musik på datan. dom klassiker jag lyckas hitta spelas sen på repeat nåra hundratal gånger, och ändå så tröttnar jag inte. jag föddes nog under fel årtionde, 80´s - I wanna live.
då skulle jag i min mest fancy klänning och mina slitna converse varit på konsert varje helg. att köa in skulle vara ett problem mindre, eftersom jag skulle ha vip överallt. ännu coolare skulle vart att bo i usa då också, och att hänga med bowie.
en lugn kväll hemma skulle vara med relax på högsta volym, för tuperat hår och några flaskor vin. och de låter ju inte helt fel.


daytime dilemma

Jag har gått och dragit på mig nån sån där äcklig förkylningsbakterie,
min näsa rinner och jag fräser och harklar som aldrig förr.
(intresseklubben antecknar, antar jag)
det leder då i sin tur till en lugn helg, den första på ett bra tag. men det stör mig inte alls, eller de skulle vara en aning.
fredagkvällen ska ja spendera här hos mig med letsdance, film och popcorn.
tjejerna kommer över om ett tag och det verkar vankas pizza, maybe.
allt för att snabbt bli frisk.


true friendship

love knows no limits and
true friendships last a lifetime



shetalkstorainbows

Congrats, the unknown sister of ramones.
eller annars min egen, Sofie 19.


hello 2009

Nytt år, nya tag.
lite sent, men bättre sent än aldrig ha.
Jag har två nyårslöften att försöka hålla på i år, att inte slösa pengar dvs. Spara!
och att använda min crosstrainer flitigt. kan låta helt lätt, men inte för mig. den lata shoppoholic som jag är.
2008 var ett riktigt bra år, men jag ska ge 2009 en chans.
Nyårsafton var trevlig. den kanske inte blev riktigt som vi hade planerat, men vad hade vi planerat egentligen.
vi åt en sjukt god nyårsmiddag hos petra, sen vidare runt lite överallt. vi avslutade natten som vi började kvällen, med rester av middan hos petra.


Dom här första dagarna på året har vart riktigt bra. I lördags blev det spontan fylla hos petra med jess och linn, och sen utgång på bmb. det är sjukt hur kul man kan ha med alkohol och roliga glasögon. jag förtjänade att må som jag gjorde dagen efter. men de hindrade inte oss. igår blev det bio, Australia. den var bättre än jag trodde och nu vet jag säkert att mina tårkanaler fungerar.

     

RSS 2.0