Countdown..

nåra minuter kvar av juni..o snart är de juli. wiho sommarmånad ska de ju vara. får vi väl se med den saken. bäst för vädret att de skiner upp..för snart har ja semester =)  på onsdag bokar vi grekland. fast de ju inte förrän vi sitter med biljetterna i hand som ja kan sluta tro de..för hur länge har vi inte snackat om att åka tsm dit. men nu blire av!

o daisy borde ju enligt beräkningar va på väg hemåt från cuba,ser väl troligen ut som en brownie.o får se om hon köpte med sig nå cigars som hon lova. sen är jessi nere i italien i över 30 graders värme o steker..men jo tack! ja kommer,ja kommer värme!

Igårnatt kom ja på en rätt rolig grej om när man är utomlands..att man alltid äter chips, typ pringles lr lays, o inte så lite utan massor. såg på limpans bloggbilder att hon ätit o ja moffar alltid massa. blir som istället för lunch..o så saltsugen som man blir i vämen oxå.. så är det inte så konsigt. i barcelona så blev de ju nästan pringles till frukost..haha men gott vare. aja intressebussen kör vidare.

sleep tight.

GoingRight

URF here we come!
har precis bokat biljetterna till uppsala reaggefestival..så nice de bara kan bli.! hämtar dom nästa vecka, samtidigt som vi bokar resa till grekland =) life cant be better.

o så ringde pontus från phonehouse..nu finns de lånetelefon så in med min på lagning efter helgen..sköönt.

Ikväll blire utgång..ska försöka oss på en hederlig plutovända utan minnesluckor. får se hur bra vi lyckas med de.
Ses i dimman.

Fredag.

Whats up?
Idag skiner solen för första gången på länge igen, riktigt trevligt. därför ska jag njuta, o bege mig neråt stan o fika med sofie och amanda.. som jag inte sett på hur länge som helst. kanske äntligen kan få användning av lite sommarkläder igen. sen förhoppningsvis möta upp limpan o strosa runt lite, sola maybe baby!?

Onsdagen 25/6 i sammanfattning;
Stan, lunch på spicy, jobb och på detta en sittning på Å med massa tjejer och fem flaskor vin. kunde inte bli annat än en utgång på detta. pluto, som vi inte sett insidan av på länge! misslyckad fortsättning som vi bara vill glömma. minnesluckorna lever än. jag borde inte få ha tillgång till min mobil under fylla. men vi överlevde ännu en gång.

Nä dags o röra till sig lite, o ikväll?

Keep it to myself?

Just nu är ja i en lite konstig period i mitt liv. men känns som de pågått rätt länge nu. Jag vet inte för fem öre vad ja vill ska hända. framtiden känns typ tusen mil bort o jag har en inre rush av någonting. visst ska man inte stressa fram sakeroting, men allt utom dagarna går så långsamt. inget händer, come on life!

Men egentligen va är det ja vill ska hända!? ska den "där" dyka upp o röra till allting? please, try me. jag har en dålig vana att vilja saker men när de sedan händer så går allt åt pipan. men man lever bara en gång, so.
Maybe its time to find something or someone.
Jag vill ha den där jag inte kan få..allt blir så mycket mer intressantare då. den där farliga typen som alla kollar in men ingen vågar prata med. han som sitter helt ensam i hörnet o sänder blickar som kan ge rysningar. och han som är, bara för att han själv vill. but hey, thats just me.

Denna finns, han vet bara inte om de..o sen förtjänar han inte mig. men de bryr ja mig inte om.


Idag har ja peppat till allt. Bestämt mig för att på fredag beställer jag min URF-biljett..orkar inte skjuta upp mer. bara 44 dagar kvar. Nästa vecka bokar vi resa till grekland, Kos eller Rhodos..nå sista minuten blire iaf. =) o sen så har ja gjort lite fynd nere på stan. Snart blire lite fix, för ikväll är de Sex And The City på bio som gäller. Blir super med massa godis och popcorn. men tjaråå!

Midsommar,flashbacks.

Midsommar blev ju inte direkt som man tänkt sig..som vanligt kanske då att säga. men ja kan inte heller säga att de va helt misslyckat o tråkigt, för de vare verkligen inte. vi starta upp hos petra i nya lägenheten, fortsatte till en fest på erikslund..men kände oss inte riktigt hemma, så skulle vidare till popcorn och singstar men icke..kungsör nästa!

Lite smått tillnycktrande så tog ja o jessi bilen dit .kalla oss knäppa men impulsgrejer som sagt. efter lite vägbeskrivning så hitta vi campingen. tog oss in på vårt egna lilla sätt genom att ge fästingarna nått att bita i. sen blev de en lång natt i en halvt crashad och nersupen stuga bland solstolar och ölburkar. men det va kul.
   Dagen efter bare av hemåt efter att vi som körde nycktrat till lite. så efter cirka tjugo minuters riktig sömn o femton minuter hem o fixa så var de bara att pallra sig till jobbet. kvällen blev rätt lugn, chill med limpan och fotboll sen en tur ut till ängsö o tillbaka. 

                  

          

Fulla påhittiga människor finns det absolut ingen gräns för. däckade i rad.

          

                                        

Ölpromenaden missade vi..men som tur är hade vi ju vinnaren i laget, hah :D kul men internt.


Så varför så stört men också så underbart!?

Whatwouldyoudo?

Veckan har vart rätt lugnt..men tillbaka som den ska vara. Limpan är tillbaka o de va rätt kaosigt på jobbet igår. Midsommarafton ikväll är planerad till hälften. de blir lite mys med dricka hos petra o sen får vi se vart vi styr oss själva, som sagt är de bästa oplanerade kvällar. O sen så är de ju ändå midsommar de räcker med vänner o sprit så har vi kvällen typ lr!?

Igår fick en av mina nära vänner en rätt chockerande nyhet, hon är gravid..ja kan ju såklart inte skriva namn och de här men de fick mig o tänka massor. för henne så finns det bara en utväg för att kunna fortsätta ett riktigt liv just nu men om de varit jag istället..vad hade jag gjort? och att hon inte upptäckte de tidigare gör ju allt lite värre. hon sa oxå efter hon fått reda på de, att de var tackvare mig som hon gick o kollade upp de..hon själv tänkte inte alls i såna tankar o sen så stämde ju allt. nu kommer ännu ett litet foster skrapas bort..de låter ju helt sjukt men sant! tur att vi lever i sverige och att aborter är tillåtna, eller!?

yäyä dags o fixa lite..ska gå o bli lite blondare o lite blåögdare..sen äta med släkt o familj :)
Trevlig Midsommar alla!


Jacob´s Creek on a monday.

Vanligtvis en måndag så händer de inte mkt alls. för de flesta jobb o sen hem o slappa framför tvn. men måndag är ju somsagt en av mina lediga dagar, o mån-tis är minihelg.

M:  men varför sitter ni o dricker en måndag?
S:  men varför inte? vi efterfestar efter helgen, lr förfestar inför midsommar. =)

Teo, jag o Bee styrde bilen mot nicklas på haga, där hitta vi han o peter sittandes på the balcony med vattenpipan. efter regn kommer solsken, o solen tittade faktiskt fram, riktigt mys! lite senare fick vi även sällskap av micke och jimmy som kom direkt från jobbet.

Jacob´s Creek, charader och ölspelet.
Vi fick förklara meningar som "musen näbbar hårt". jajo men lätt liksom. sen gick allt överstyr.

Stackars nicklas skulle upp klockan sex så fick väl typ tre timmars sömn efter vi dragit därifrån. de bar av till statoil för lite nattkäk o sen vidare hem till peter, där vi satt o utbytte åsikter om typ ingenting.

P: De enda ni tjejer gör är att äta och leka charader!



Idag, tisdag. känner att de kan ha blivit lite för mkt vin igår. men inget en mjukglass med karamellströssel senare ska kunna ändra på. imorse åkte daisy till cuba för att röka cigarr och sola sig svart i två veckor, åh have fun. o ikväll kommer Limpan Sandahl hem från magaluf..cant wait!
I just can`t bring myself away. /S

Tonight I Have To Leave It

Don't come up to me and say you like it
It's better if you say you hate it, that's the truth exactly
When we go out dancing I don't want to be bothered
I just want to be bothered with real love

So I heard it's no good to run
but it feels so much better now that it's done
and tonight I have to leave it

So I've heard you know how to write it
does it mean you're good at putting things on paper?
Rumours say that you're very sorry
Oh no you're not sorry, no you're not

So I heard it's no good to run
but it feels so much better now that it's done
and tonight I have to leave it

Why don't you give love?
Why don't you give love?

Tonight I have to leave it

Fredag13

Skrockfull!? nä inte ja heller. När ja går över en A-brunn så slår ja mig tre gånger i ryggen, om ja ser en svart katt gå över gatan vill ja spotta tre gånger över axeln och på fredag den 13 så går ja o oroar mig för vad som ska hända. okey, jag ÄR skrockfull. men what´s the point?, big point. hittills har de inte hänt mkt..men man ska aldrig säga aldrig har jag lärt mig..så pepparpeppar!

Ledig fredag idag. o vad står på schemat, inte mkt än, sköönt.!
vädret är okey, uppehåll.

Hultsfredsfestivalen började igår o här i västerås har vi vattendraget.
karuseller, fluffiga chips och lakritsremmar. åh!
Den här helgen blir inte o leka med, all in.

This is it for now. Im fine without you.


Djurplågeri!!

2007 tog "konstnären" Guillermo Vargas Habacuc en hund från gatan i Managua, Costa Rica, band honom med ett rep i ett konsgalleri och svälte honom till döds. I flera dagar stod "konstnären" och besökare i galleriet lugnt och såg på hur hunden plågades tills han slutligen dog.

Tycker ni att bilderna visar ett konstverk?


Det prestigfyllda Visual´Arts Biennial of Central Amercia` tycker det  och konstnär en har bjudits in för att upprepa sitt fruktansvärda djurplågeri på utställning 2008.


SNÄLLA HJÄLP TILL ATT STOPPA HONOM!


Det tar bara ett par sekunder att uttrycka din åsikt om djurplågaren.

Skriv på protestlistan på följande länk:
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition.html

Dehär är ju helt sinnesjukt..han och resten av besökarna lr befolkningen i landet måste va riktigt pantade i huvudet lr nå! de finns bilder.men ja ville inte lägga upp dom..ba läskigt att se sanningen och bilderna. men skriv på protestlistan o va en människa! (läs mer på http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.592671)


Sverige - Grekland

Wiho! sveriges första match i EM i år då :) blir nice..hoppas på de bäästa. kom precis från stan efter en sväng ner med elsa..lite shopping o en fet kebabtallrik..åhå whygodwhy!?

För nu är de ju så att ja ska ner o träffa jess o petra (och dom som känner för att komma) vid kolgrillsbaren strax..vi ska käka o sen kolla matchen nere vid mälartältet. hört att de kommer va rätt så mkt folk..så får se om vi får nå bra platser. tar med sverigetröjan o lite pepphumör så ska väl allt fixa sig right!? pepppepppepp!! goodluck sweden säger vi, o ja har ju lite förkärlek till de svenska spelarna så att se dom på storbildsskärm förstör ju inte kvällen alls. så mååål tack! later folks!

Schleeten

Hemma éfter en riktig "hålligång" helg, men kul hare vart. Borta bra men hemma bäst, nja tycker de helt okey borta oxå. Blev en tripp till sura idag efter jobbet med limpan för o hämta lite stuff hos hennes pappa..sen käk på spicy där vi fick lite sällskap av jessi och oscar. chill o de är såre ska vara!
  Fula brillor, god mat o dricka, kubbspel, myggor och gyllene tider så beskriver vi kvällen hemma hos oscar, najs :) igår va kameran med men är så sämst på att komma ihåg att ta kort, men blev nåra stycken iaf. (ett urval ha)


           
                                             

Nu äre pepp inför EM och fotbollen i veckan, lite Festivalmälarveckor och jobb som gäller.Peace.

Fortsättning..

Precis hemkommen från östra holmen. däckade på haga igår o blev kvar där hela morronen. eftersom vädret va på vår sida idag så åkte vi o grabbsen neråt stan med cyklar och longboards o tog båten till östra. mat från subway o massa sol..mys! inflyttningsfesten igår va kul :) kan ha blivit lite knas i slutet..men de visade iaf att ja har folk som bryr sig om mig. och jag bryr mig om Limpan oxå. (bilder kan komma upp senare ;)
   nu är ja snart färdigfixad, så efter liiite sömn inatt o chilldag ute så äre dags igen. ska cykla o möta upp jessi sen vidare till hamnen o nått ställe där resten är o firar oscar. sen får vi väl se vart kvällen leder.
   
  

LivebloggfrånHaga

Update: Frallor utan smör och
cola zero, det är en fin start på dagen...Gårdagen bjöd på "inflyttnings fest och idag mår man som man förtjänar..nu blire löga sen på det igen ikväll! passar på att skicka en hälsning till  zeeya88! /jessi

livebloggar direkt från dempish place med grabbarna..coolt! va rätt nice igår nyvaken nu o ledig som tur är..mår som vi förtjänar gör vi oxå!! 

blev nyss ny member i the band..tar plats som symfonist..haha :D

time att leta plånbok..o go later!


Partybloggen

Har funderat seriöst på att mycket av de ja skriver om här har med helger,festa och alkohol att göra. de verkar alltså som att mina helger består av detta. men såklart med mina lovely vänner som gör hela grejen oxå. så kanske dags o starta en partyblogg! där får ni tips om funny things att göra under och efter fester lr på krogen. impulsfyllor verkar iaf ligga på topp. komma hem från jobbet, fixa på mindre än trettio ynka minuter o sen kröka loss nånstans där alla är pigga o glada. sen dagenefter vakna upp o känna "heltokey kväll eller mer". de blir dom bästa.

Igår vart de nå liknande, fast de va ändå en rätt speciell dag för vissa Studenten! Grattis som fan till alla studenter! och välkommna ut i arbetslivet lr va ni nu tänkt göra. den dagen var speciell för mig för två år sedan o väcker nu massa sorgliga minnen till liv. kan ha vart en av de bästa dagarna man kommer ha i sitt liv, så allt vare värt. saknaden av klassen idag och tanken om hur bra man egentligen hade de under gymnasietiden finns oxå.

Impulsfyllan igår var najs. hem och fixa med limpan direkt efter jobbet o sen möta upp lite folks. varda ,å ,cruise i vasaparken o sen donken. kan de bli bättre!? men helgen är inte över o de bjuds såklart på mer festligheter. inflyttningsfest ikväll troligtvis hos grabbarna sen imorrn ska vi fira oscar som fyller 20 idag, congrats! sen får vi ju inte glömma sveriges nationaldag idag..grattis där med. massa anledningar o dynga ner oss i helgen.

men du! när ska du förstå?

Sunny Update

Så sjuuuukt underbart väder ute! har spenderat dom senaste dagarna ute o i solen med brudarna. satsar på riktigt jävla brun i år! även umgåtts med peter (teos jobbkompis) o hans polare en del, chillat lite i vasaparken o ätit ute konstant. peter tycker det är sjukt hur mkt vi tjejer äter ute o aldrig går upp i vikt..men hallåå ja säger desamma om er killar, tycker det typ tvärtom. vi tjejer har hur lätt som helst att gå upp..men vi försöker äta lite nyttigare (blir oftast nån fet sallad iaf)..men håller oxå oss till mottot att unna oss nått gott!

 Har jobbat idag o nu bär de snart av mot Stora Ekeby, har lovat syrran o Marie att skjutsa dom till stallet. tvingar med teo oxå..så vi ska glo hästar i nån timme..time to go, later!

RSS 2.0