vemdalen

jag väntar in mina vänner. dom är på väg hitåt. vi ska spendera lite vettiga pengar på mat och alkohol, sen ska vi åka uppåt, högt o kallt. vi spenderar nyår och några dagar efter i vemdalen. har redan hört att bilen är fullastad.jag tror att de här kan bli riktigt roligt. lite urf varning, fast nu med en ännu större bil.

ha ett riktigt gott nytt år, de ska jag iaf!

fireflies


om ni inte redan visste..


det är VI, som gör Vemdalen osäker under nyår.


min önskelista till tomten

woho, klockan är efter tolv. alltså dan före doppare dan.
det här är till tomten;
förutom fred i världen, boende till alla hemlösa hundar och massa pengar så önskar jag mig,
-en systemkamera, men om inte de går så funkar en digital jättebra!                                                          
-en keramik-plattång
-innetofflor med sånt mjukt ludd inuti
-presentkort från lite varstans
-underkläder
-att de slutar vara så isande kallt
-och en egen lägenhet, och mer pengar att inreda.

men som sagt de är bara en önskelista.


jag har sagt emot mig själv innan.

nu får jag känna av stressen av att inte vara ute i tid med saker och ting under julen. jag har hela tiden trott att jag hinner, de är inte många julklappar som ska köpas, inte mycket alls att ordna. men som jag upptäckte för två dagar sen, fem dagar innan jul, så var knappt hälften av alla paket klara, och jag har planerat massa julgodis- och kakor bak. frågan är när det ska hinnas när man jobbar om dagarna. jag längtar till onsdagkväll, då ska jag sitta med massa godis och min bingolott med min familj, bänkad framför tvn och uppesittarkvällen. då börjar julefriden för mig.


surprise för anna








 


tankar

jag är fortfarande lite sjuk, krasslig. tänk om de är svinis?
kan jag bli frisk då utan medicin? men jag har inte feber, tror jag iallafall. våran underarmentermometer verkar stannat. mamma och sofie säger att en sådan man sticker in i rumpan är bäst, för den visar exakt. men det lockar inte mig för mycket.

sen är det helg imorgon. men det känns knappt, för jag ska jobba hela dagen. men efteråt kommer jag springa hem för att få se det jag hinner av idol-finalen. jag är team-erik, kör lite på de säkra kortet (för han måste vinna!), precis som att jag är i team-edward. vampyrer över varulvar. och precis som jag väljer lakrits över choklad, svart såklart.
under resten av helgen ska jag fira min underbara mormor som fyllt 75. den här helgen väljer jag hennes firande framför allt annat. och det gör jag rätt i.

snow! , where are you?

jag behöver komma i julstämning.
ljusstakar, röda gardiner och små tomtar hjälper inte helt. jag tror att de är brist på snö som spökar. det regnar i princip varje dag, och det blir bara jobbigt kallt i luften. jag vill kunna använda min vinterjacka utan att känna att de är värdelöst kallt. sen mina vinterkängor har jag inte ens plockat fram ur garderoben. om jag skaffar ork till julbak, tid till julklappar och sätter på lite julmusik, så kan väl snön ge med sig lite. åtminstonde fram till julafton.

sunday

mitt immunförsvar är nog inte det bästa. om jag ens har ett? för jag blir sjuk rätt ofta, feber, halsont och en fet snuva. ungefär var tredje månad, eller mindre, har jag räknat ut. med det här vill jag då säga att, ja jag är sjuk. och det här trodde jag skulle stoppat mig igår på dennis och daisys födelsedagspartaj. jag tänkte gå dit och lämna mina presenter och vara social och nykter i nån timme. allt slutade med att jag drack för mycket, dansade satan och promenerade hemåt tillsammans med teo när lokalen skulle stängas. helt oplanerat ännu en gång. och imorse fick jag känna av smärtan av att blanda alkohol med förkylning. jag kan inte prata för rösten är borta och smärtan i mitt huvud var inte att leka med. därför har jag sovit bort hela dagen, och nu unnar jag mig chips och dipp till alpha dog.

ibracadabra


underbara chokladkalender

det är första december idag. tjugotre dagar till julafton och tjugonio dagar till vemdalen över nyår. jag längtar till allt! och imorse fick jag äntligen öppna första luckan i min nya chokladkalender. min mamma är bra, för hon köpte en extra fin kalender i köpenhamn till mig. den innehåller extra fin choklad i papper, och bitarna är stora. och kalendern är den största chokladkalender jag någonsin sett. jag kommer nog aldrig, och jag vill inte heller, växa ifrån sådana.


RSS 2.0