autumn

godmorgon underbara, lediga, soliga höstdag.
för idag sista september tycker jag faktiskt att det är höst, inte sensommar längre som jag försökt intala mig. och imorgon, en vecka kvar till 22, första oktober, då är nog hösten här för alla. jag ska ta mig neråt stan idag, förhoppningsvis om orken finns blir det en promenad, för att hämta min mobil och leta efter en halsduk utan ändar. skor, lårhöga svarta stövlar utan klack skulle inte heller sitta helt fel.

happythoughts

åh vilken bra helg!
jag spenderade lagom mycket pengar på ett par jeans och några snygga överdelar. vi såg Hairspray som var helt värd att se, och vi har gått runt hela sthlm, på ett ungefär, känns det som iallafall. nu börjar en ny vecka, som troligtvis kommer se ut som de flesta andra veckor. men jag har haft en bra helg, och är på bra humör och därför ska jag försöka fortsätta med mina glada tankar. i veckan måste jag planera min födelsedag och försöka söka lite framtid. allt annat känns oviktigt, men jag ska försöka hinna med det också.

sthlm.

dålig uppdatering, men den blir sämre.
inget har hänt, men något kommer hända.
jag drar iväg på en sthlm visit med mamma. vi ska hänga på östermalm, shoppa(förhoppningsvis), äta gott och se en musikal. de blev mammas födelsedagspresent från mig i somras. Hairspray blir de.
en helg av njutning. hej.

3Oh!3


fifty-fifty,pics.










fifty-fifty sthlm. cruise

som vanligt vaknar jag tidigt när jag ska iväg någonstans. även om jag nu som idag har tid på mig, så vaknade jag åtta och kunde inte somna om. något positivt är att jag slipper stressa. jag är strax klar och ska bege mig neråt stan för att möta upp tjejerna. vi ska äta och handla lite nödvändigheter. sen möter vi upp jess vid station och hoppar på bussen som tar oss till sthlm. vi ska på kryssning, en efterlängtad sådan. vi ska bo i dom näst bästa hytterna, dricka dom bästa drinkarna och dansa till riktigt bra band/musik.
  som jag sagt tidigare så kommer båtens passagerare troligen bestå av vås-are(tråkigt nog) och sthlms elit, men sen också oss. så tror inte att de kan bli så mycket bättre,peppen är igång. skärpning brudar, och galaxy beware!

2

två underbara dagar, eller inte ens de så här sent på kvällen, kvar tills torsdag.
lovely!
och nej "the king" ska inte få överta min biljett, som hon verkar tro. jag har ju lovat ett osäkert hav, en osäker galaxy båt, och jag håller för de mesta vad ja lovar.

3

de är tre dagar kvar till torsdag, då allt händer.
och idag fick jag svar på tal när jag var hos läkaren med min hals. det är en infektion och "tunga lungor", botas endast med antibiotika. frisk inom nio dagar. och under tiden ska andra läkemedel, alkohol och solljus undvikas. låter verkligen passande för tillfället. och då är jag väldigt ironisk.

sjukstuga

jag verkligen avskyr att vara sjuk. idag har jag sovit, sovit, gått upp och ätit lite (även fast matlusten inte är särskilt stor) sen sovit lite mer. mitt emellan allt detta har jag hostat upp mina lungor och testat nya smärtstillande. min lediga helg, och jag spenderar den i sängen, kul! men dagen med stort D börjar närma sig, och tills dess MÅSTE jag vara frisk.


nedräkning,-7.

det känns lite som att den här sommaren har bestått av nedräkningar. nedräkning till sommaren såklart, sen till semester, men de mest efterlängtade var till Urf och Zakynthos. det startade en ny för några veckor sedan när en resa bokades. eller kan man kalla de resa, mer utflykt eller varför inte kryssning, och äventyr! anna tänker fest och kryssar kalendern(hih) och linn planerar hyss, tror inte att de här kan bli så mycket bättre. men de kommer de! för om exakt sju dagar ungefär vid denna tidpunkt så dansar vi ombord på galaxy. saken är den att vi ska ut på havet, östersjön, fifthy-fifthy-at sea. och för första gången på tusen år kan jag säga, beware fiskar och sjömän!!. Östersjön borde med allt detta sagt känna sig osäker.

men fram till härligheten måste jag bli frisk, inbillar mig att jag fått swine-flu. googlar och ser likheterna, men skulle troligvis inte ens få en läkartid, vanlig förkylning. så jag ska ta min alvedon, min bafucin, sipa min hostmedicin och spruta in min nässpray, och fasiken om jag inte blir frisk snarast.

Kräftskiva och Hoffmaestro på oliverT







creepy

kul att jag igår var och köpte kräftor.
inatt drömde jag att jag öppnade paketet och i låg en enda fet jävla kräfta, eller det var inte som en kräfta utan mer en jättehummer. och den viftade lite på antennerna. läskigt! nån som ville säga något med de kanske? med detta vill Jag iallafall meddela att imorrn är de kräftskiva och sen kika spelning med hoff på oliver som står på schemat. och sedan allt därtill.

molly


idag fyller den sötaste av de söta 5 hela, grattis kusin Molly!

RSS 2.0