cityfestival,öltält,melodyclub och stek i gropen








rip Michael J.

Underbara vecka!
vädret håller i sig, verkar de som i helgen också. då är jag ledig, och de verkar luta åt gropen eller östra holmen imorrn. cityfestivalen, kär festival med många namn, har satt igång. dags att bege sig ner för första gången i år ikväll, kan bli trevligt. godisremmar och fluffiga chips tackar jag inte nej till. att hela min förmiddag blev förstörd av en viss person hindrar inte mig från att njuta. du kan ju försöka lite mer nästa gång.

sen att vår allas michael jackson har avlidit kan väl inte undgått någon. hans musik går varm på spotify, kanske för att hedra eller bara för att den är så sjukt bra, rip. var och kommer föralltid att vara en stor förebild och the king of pop.


käre gode gud..

låt solen skina hela resten av veckan, och helgen.(!!)
då är jag ledig, och lovar att njuta riktigt ordentligt. nu när jag ändå är igång så kan du väl låta solen skina hela sommaren, då lovar jag att inte klaga och utnyttja dagarna till max. jag behöver sol, vi behöver sol, sverige behöver sol, punkt.

färgglada helg










Midsommarhelgen

åh, än av de bättre helgerna på länge, förutom hoff-helgen såklart.
verkar som ribban höjs, och helgerna blir roligare och roligare. fredag, och midsommarafton började hemma med massa mat och släkt. träffas inte ofta, så var trevligt. kvällen fortsatte hos anna z, där vi satte igång engångsgrillarna, åt och drack massa gott. fortsatte iväg på partay senare, där musiken var helt i vår stil. mer dricka, chill och vattenpipa på balkongen. en sen, eller kanske tidig hemfärd runt tre-fyra blev de.
Efter två timmars sömn bar de av till mötesplatsen med bk vid 7 på lördagsmorgonen, vi skulle cruisa till göteborg och göra liseberg. dagen blev helt bra. fick ett åkband som skulle utnyttjas till max, kan nog säga att vattenkarusellerna var mest populära hos oss. gång på gång fick jag gå runt med blöta jeans som satt som klister mot benen, men alltid var man på samma karuseller igen. sen för att skryta så struntade jag i min höjdskräck och gav mig på uppsvinget och hanghai. nya höga, snabba och sjukt läskiga karuseller. men är man mig, så är man. I did it!
helgen är slut, och ännu en ny vecka. ska jobba och se fram emot nästa helg. men svårt att säga om den kan bli bättre än så här. tack tjejer och hela bk!

torsdag

igår var de trevligt på tabazcos uteservering i kvällssolen med tjejerna.
imorrn lär det bli ännu trevligare, midsommarafton! om bara vädret kunde hålla i sig, och lite sol skulle inte skada. dagen idag bjuder på jobb, men ska strax iväg och införskaffa lite proviant inför morrondagen. mitt ansvar var snacks, HA! lär väl inte bli för svårt. de är väl okey att längta efter midsommar mest för maten, för att det skulle vara i mitten på sommaren, och att det nu ska börja bli mörkare låter ju inte för roligt. midsommar för mat och fest, ja tack!

recommendation

sök på 80´s på spotify, och gör det nu.
maniac,funky town,all night long,upside down,footloose,higher love,africa, tell it to my heart, acceptable in the 80´s, sexual healing,girls just want to have fun,holding out for a hero.
en slump kunde inte bli så mycket bättre.

iwannaliveyourlife, just for one day or perhaps forever

jag har tjurat till greys, som dom flesta andra tittare kanske. tvi så spännande!
sen har jag haft lite för mycket liv över, dagdrömt och önskat. att mitt liv vore lite annorlunda, att min framtid skulle va lite lik deras.


hoff på repeat, bilder.











thankyouguys

Fredagkvällen blev den bästa på länge. Öl och lakritsshots hos jess utvecklade sig i en tidig fylla. och det gjorde sedan att vi begav oss till olivertwist tidigt för att komma in. ännu mera öl och sen en av de bästa spelningarna jag sett, Hoffmaestro. men där slutade inte kvällen. efterfest med bandet, som dessutom var riktigt trevliga, på deras hotell och hemfärd under tidig morgon. åh, det här ska jag leva på länge!
alltså att vi efterfestade med Hoffmaestro(!!!)

Lördagen blev däremot lugnare, efter lite pizza med jess och anna så blev jag tvungen att banga en utgång. kände att jag inte skulle orkat med. men istället laddade jag ner Sthlm Boogie och avnjöt den. riktigt skön film, och speciellt när man efterfestat med skaparen.  jaa, ni kommer få höra tjatet!
Tack alla för den här helgen!

hoffmaestro!

behöver nog inte säga så mycket mer..

men kvällen kommer bjuda på öl, lakritsshots, bra musik och härliga människor.
oliver twist är där allt händer ikväll.

maneater


happytime

äntligen (!!!), efter ungefär tre månaders väntan har mina gladiatorsandaler från hm dykt upp. och då också min bikini som jag beställt samtidigt och var lite tveksam till. men den var sjukt snygg, och passade perfekt till min lite ljusbruna kropp, som inom snar framtid ska bli brunare om vädret tillåter. åh beach 09, bikinin fixad, bara allt annat kvar.

RSS 2.0