tik tok


äntligen

jag har vaknat upp i två dagar nu och tänkt, .. fredag!
men icke. men imorgon så kan jag äntligen säga äntligen. planerna är inte stora, men jag vet att jag vill se idol, och att det verkar vankas fest på lördag, och sen nu inom två veckor måste jag gå på bio och se michael j. jag har lovat sofie att vi ska se den snarast. saken är ju den att de är bara torsdag kväll än, så det finns fortfarande tid till allt och planer kan smidas.

en resa är beställd och betald också. en resa med järngänget tyckte jag de lät som. resmålet ska avslöjas till en bild, och jag ska försöka leta upp den värsta av de värsta.

a good october








 

 


fredag

fredag, FREDAG...fredag. det är helg!!

redan tisdag, och onsdag imorgon.

på tal om allt och inget, så går veckorna sjukt fort. måndagar går sakta, men resten av veckan bara flyter på. den här kommande helgen är efterlängtad.
jag fick en försenad födelsedagspresent igår, en vit badrock. så nu känns varje dusch ungefär som jag är på spa, och jag känner mig lite extra ren och exklusiv. och nu bara för att vädret är dåligt, och det finns absolut ingenting att göra, så ska jag och mamma ta en promenix och köpa bär. vi ska göra smooothies!


e.n.d

min regn-lördags-sysselsättning, förutom att vara ner på stan och köpa en tröja för min sista pengar den här månaden, är black eyed peas nya album, the e.n.d. (the enery never dies) jag har haft den på repeat på spotify hela dagen. och då är jag inte helt efter, utan har bara inte nämnt hur bra den är tidigare.

life

egentligen hatar jag vad jag gör. att jag läser massor med bloggar och spanar runt på internet nästan varje dag. jag samlar omedveten inspiration, både bra och dålig. jag vill köpa det jag ser som klär. jag drömmer om att inreda min egna lägenhet en vacker dag, men hur ska någonsin klara av de om allt spenderas på annat. jag spenderar innan jag har något att spendera för. jag försöker göra allt jag känner för. jag lever för mycket i nuet och helt utan tanke på framtiden. men min mormor säger, "lev så länge du är ung", och de här är måste väl vara mitt sätt att leva nu när jag är ung. frågan är när jag måste växa upp, och slutar man leva då? för det tänker inte jag. om jag så ska bo i en skokartong i nån sunkig källare. så länge jag känner att jag lever.

kul att jag skrev inlägget, sätter mig i soffan ett tag och känner, är de här att leva!?

celebration

underkläder, hudprodukter, ett sjal i leopardmönster, en snygg tee, vin, örhängen, paljettlinne och skönhetsbibeln. de här är ett urval av alla de presenter jag fick i lördags av alla mina underbara vänner. dom bjöd på ett riktigt bra humör och en riktigt trevlig kväll. lite trist är att något jag sett framemot så mycket, kunde vara slut så snabbt. men de smids nya planer, inför nästa festlighet. slutet av oktober, en lite skräckinjagande festlighet. men inget avslöjas än, inom kort så.

Jag är iallafall ett år äldre, lite pengar fattigare, men massa presenter rikare och på bra humör. Den här helgen lever jag på ett tag, fram till nästa gångs bravader.

saturday

klockan är snart halv tolv och jag har en del att förbereda och fixa iordning till ikväll.
men vad gör jag, ingenting. eller jo, jag sitter i morgonrock och läser allt ointressant jag kan hitta på datorn. jag tror att min kropp omedvetet njuter lite av stress.

twentytwo

Tjugotvå år idag då, men jag känner mig inte en minut äldre. de presenter jag har fått hittills har vart "mogna" presenter som jag kallar de. lite flytta hemifrån presenter, riktigt fina dricksglas, sen vinglas och bestick från iittala. borde jag ta detta som en peek kanske.

Jag har kommit på hur jag skulle firat min födelsedag om jag kommit på de tidigare. jag skulle haft ett kalas, sådant man hade när man var mindre. med roliga inbjudningskort, partyhattar och sen skulle jag haft en gräddtårta dekorerad med smarties. när mina vänner sedan kom så skulle jag bjuda på saft (i dagens ålder då skulle den vara spetsad med nått starkt) och sen skulle vi ha fiskdamm bakom ett skynke, där man drog upp varsinn påse med godis och sen shotbiljetter(för som sagt vi är äldre). sen skulle vi lekt massa lekar i garderoben. Åh! Ja vänner, nu vet ni vad som väntar nästa år.


trevligatisdag

kul att jag kollat igenom min klädkammare och min byrålåda, båda fulla med kläder. jag har hittat kläder med prislappen kvar och kläder utan prislapp som aldrig använts. som tillochmed glömts bort. men fastän detta så planerar jag imorrn att strosa runt på stan för att spana in något snyggt att ha på lördag. jag skriver spanar för jag vet att jag har alternativ hemma, så att köpa är inte ett måste. men som vanligt i slutänden så kommer jag stå där med x antal påsar och troligen tänka för mig själv, att de här behövdes nu till vintern eller jag har inget liknande i den här färgen. riktiga tjejfasoner.

under resten av veckan ska jag fylla år(med en liten känsla av, vad har jag uppnått under hela mitt liv), och sen planera en lördag. jag ska handla, fixa och dona till mitt galej, som jag faktiskt längtar lite till. kanske blir svårt att efterlikna förra årets härligheter, min överraskingsfest, men vi gör ett försök. för jag fyller ju ändå år, och det ska firas med dom bästa.


oktober

hösten började inte direkt som jag tänkt mig. de är kallt, nästan för kallt. och idag regnar det, och det är inte nå mysigt höstregn utan mer förberedelser för vintern regn. och vintern är jag absolut inte redo för. innan den kommer ska jag ha plockat fram varmare kläder, fyllt 22 och gått många promenader och sparkat omkring gul och röd färgade löv på marken. men idag får jag nöja mig med att äta upp den stora godispåsen, med bland annat massor med tuggummiklubbor, som jag köpte i hummelsta. jag, anna och linn tog en tripp dit i brist på annat. min kväll blir lugn, så har en del att ta igen nästa Lördag!

RSS 2.0