flyg fula fluga, flyg!

jag håller mig inlåst till torsdag morgon om ni inte redan upptäckt de. jag gör lite allt och ingenting. allt är att jag pluggar ihjäl mig till en tolv poängs tenta på torsdag. den är verkligen allt just nu. undra om man kan plugga för mycket? det gör nog jag kanske nu sista dagarna..allt blir bara en jäkla röra.

men sen är det valborg och helg..vi smider läckra planer!

Kommentarer
Postat av: Lina

hej kusin!

vad ska du göra på valborg?? västerås eller kanske uppsala? jag ska vara i örebro, tänkt om du kanske också skulle vara det...? :D vore kul att ses snart!! kram kram

2010-04-28 @ 10:12:54
Postat av: Sandra

heeej:D

nej ja kommer vara här i vås. hade tänkt uppsala först, men verkar inte bli så bra väder. den här valborg kör vi all in, blir champagnefrukost, sen middag o eventuellt ut på elba ön o partaja:)



va sker hos dig och i örebro på valborg?

ja vi måste ses snart..har så jäkla mkt plugg just nu bara. men de ju snart sommar oxå:) kraam!

2010-04-28 @ 18:13:41
URL: http://saandraaj.blogg.se/
Postat av: lina

okeeej! men det låter inte helt fel!

jag ska fira valborg på campus! kåren har 48h fest, vi har köpt festivalband för att kunna komma in. ;) hahaha. jag har värsta festivalkänslan! artister, öltält, vinbrännboll, dansgolv och grillning! yeeaaah. kommer bli s u p e r ! nu hoppas vi bara på uppehåll.

snart får vi ta till med en träff! du och sofie kan komma till min nya lya och festa en helg! på helgen är det ju iaf ingen skola... ;)

KRAM

2010-04-28 @ 19:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0